Friptura de vitel la tava cu legume din: pulpa de vitel, telina, morcovi, dovlecel, vanata, ardei grasi, ulei, apa, sare, piper.
Ingediente:
500 g pulpa de vitel
1 tija de telina
2 morcovi
1 dovlecel
1 vanata
2 ardei grasi
150 ml ulei
1 pahar apa
sare
piper
Mod de preparare:
Tai un morcov şi ţelina pe lung. Inţepi carnea din loc în loc cu vârful cuţitului şi înfigi bucăţile de morcov şi de ţelină.
Aşezi carnea umplută cu legumele într-o tavă termorezistentă, în care ai pus 4 linguri de ulei, apa şi vinul, după care o acoperi cu folie de aluminiu.
O pui la cuptorul încins în prealabil, 50 de minute. Din cand in cand, iese sos din tava cu o lingura si torni peste friptura.
Intre timp, speli dovlecelul, ardeii, vânătă şi celălalt morcov. Tai ardeii felii subţiri, iar vânătă, morcovul şi dovlecelul rondele.
Intr-o tigaie, torni uleilil rămas, adaugi legumele, pui sare şi piper, şi le sotezi.
Când este gata, adaugi garnitura de legume şi friptura poate fi servită.
Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]
Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.