Friptura de vitel la tava

Printeaza

Friptura de vitel la tava din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_vitel_la_tava

  • 800 g pulpa de vitel
  • un pachet unt
  • 200 g alune macinate
  • o lingura rozmarin
  • 2 crengute rozmarin
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. Alunele se macina si se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de unt. Se unge o parte a carnii cu acest amestec si se presara rozmarin maruntit.

Se ruleaza, se leaga si se unge cu restul untului. Se asaza in tava, se presara cu sare si piper si se pun crengutele de rozmarin. In tava se toarna si vinul si se da la cuptor pentru 60-70 de minute, stropind friptura din cand in cand. Se orneaza cu rozmarin.

Friptura de vitel la tava

Friptura_de_vitel_la_tava

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.