Friptura

Printeaza

Tai carnea de porc felii, crestezi cu un cuţit în formă de pătrăţele pe amândouă părţile, cu grijă ca aceste crestături să nu treacă de cealaltă parte şi să producă desprinderea în bucăţi.

Feliile de carne sărată se ţin la frigider 24 de ore, apoi le pui în foarte multă untură încinsă bine. Le frigi pe amândouă părţile şi le serveşti imediat, cu salată sau cu ceapă vrede ardei, gogoşari.

Friptura

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Parca i-as spune carne prajita. Mi se pare putin diferita de o friptura carne prajita in ulei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.