Frişca de casă cu căpşune

Printeaza

Frişca de casă cu căpşune
Frişca de casă cu căpşune

Ingrediente:

  • 1/2 kg smântână proaspătă de casă
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 500 g căpşune

 

Mod de preparare:

Laşi smântână la frigider câteva ore, apoi o răstorni ‘ntr-un vas şi o baţi cu telul 10 minute. Adaugi treptat zahărul şi vanilia şi baţi în continuare până se îngroaşă şi devine ca o spumă.

Speli căpşunele, le tai bucăţi, le adaugi în frişca şi dai vasul la frigider pentru o oră.

Frişca de casă cu căpşune

Frisca de casa cu capsune

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.