Frisca vegetariana

Printeaza

Frisca vegetariana din: apa, faina integrala, miere, sare, esenta de vanilie, ulei.

Ingrediente:

  • 2 cani apa
  • 1/2 cana faina integrala
  • 1/2 cana miere
  • 1/4 linguri de sare
  • 1 linguri de esenta vanilie
  • 1/3 cana ulei

 

 

 

Mod de preparare:

Frisca vegetariana: Se amesteca bine primele cinci ingrediente si se fierb pana ce se ingroasa, amestecandu-se continuu ca sa nu se prinda.

Se raceste compoztia si se mixeaza adaugandu-se uleiul putin cate putin, ca la maioneza.

Se poate pregati manual, cu telul. Frisca se albeste si devine pufoasa.

Se pastreza la frigider si se foloseste la ecler, torturi, tarte etc.

Pentru aroma si culoare se pot adauga fructe, in functie de sezon.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.