Fritatta cu broccoli si cascaval afumat din: porumb, mazare, oua, branza de vaci, cascaval afumat, ulei de masline, ceapa, broccoli, ardei, parmezan.
Ingrediente:
100g de porumb
100g de mazăre
6 ouă
75g brânză de vaci
75g de caşcaval afumat, ras
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă, tocată mărunt
1/2 căpăţână de broccoli, buchetele tocate
1/2 de ardei roşu, tocat
2 linguri de parmezan, ras
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Bate ouăle într-un bol, apoi adaugă brânza de vaci până ce amestecul se omogenizează, apoi încorporează şi caşcavalul afumat.
Asezonează. Pe foc mediu, încinge uleiul de măsline într-o tigaie care poate fi dată şi la cuptor.
Adaugă ceapa şi soteaz-o timp de 2 minute. Adaugă legumele şi sotează-le aproximativ un minut.
Micşorează focul, toarnă amestecul de ou peste legume şi lasă-l pe foc fără să amesteci, câteva minute.
Presară parmezanul şi puţin piper extra, apoi dă tigaia la cuptor până ce suprafaţa frittatei se rumeneşte.
Fritatta cu piept de pui din: spanac, piept de pui, ardei, oua, mozzarella, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g spanac 1/2 piept de pui 2 ardei capia 4 ouă 3 linguri smântână mozzarella sare piper 2 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Intr-o tigaie se căleşte pieptul de pui împreună cu ardeiul capia în puţin […]
Fritatta cu mozzarella din: spanac, piept de pui, ardei, oua, mozzarella, ulei. Ingrediente: 400 g spanac 1/2 piept de pui 2 ardei 4 ouă 3 linguri smântână o bilă mozzarella sare piper 2 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi folosită şi la cuptor se căleşte pieptul de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Buna fritatta asta!