Fritatta cu piept de pui

Printeaza

Fritatta cu piept de pui din: spanac, piept de pui, ardei, oua, mozzarella, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Fritatta cu piept de pui 

  • 400 g spanac
  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei capia
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se căleşte pieptul de pui împreună cu ardeiul capia în puţin ulei de măsline.

După ce s-a călit, se scot pieptul de pui şi ardeiul şi se pune la călit spanacul. După ce s-a călit şi spanacul, se adaugă înapoi pieptul de pui şi ardeiul.

Se bat bine ouăle şi se amestecă cu smântână. Se adaugă ouăle bătute peste spanac şi se amestecă bine, apoi se condimentează cu sare şi piper.

Se rupe mozzarella fâşii şi se pune deasupara compoziţiei de spanac. Se introduce tigaia în cuptorul preîncălzit şi se lasă maximum 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.