Fritatta cu piept de pui
PrinteazaFritatta cu piept de pui din: spanac, piept de pui, ardei, oua, mozzarella, ulei, sare, piper.
- 400 g spanac
- 1/2 piept de pui
- 2 ardei capia
- 4 ouă
- 3 linguri smântână
- mozzarella
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se căleşte pieptul de pui împreună cu ardeiul capia în puţin ulei de măsline.
După ce s-a călit, se scot pieptul de pui şi ardeiul şi se pune la călit spanacul. După ce s-a călit şi spanacul, se adaugă înapoi pieptul de pui şi ardeiul.
Se bat bine ouăle şi se amestecă cu smântână. Se adaugă ouăle bătute peste spanac şi se amestecă bine, apoi se condimentează cu sare şi piper.
Se rupe mozzarella fâşii şi se pune deasupara compoziţiei de spanac. Se introduce tigaia în cuptorul preîncălzit şi se lasă maximum 15 minute.
Pofta buna!