Fritatta cu spanac si piept de pui

Printeaza

Fritatta cu spanac si piept de pui din: piept de pui, spanac, ardei, oua, mozzarella, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Fritatta cu telemea si spanac

  • 400 g spanac congelat
  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei capia
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână
  • o bilă mozzarella
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi folosită şi la cuptor se căleşte pieptul de pui împreună cu ardeiul capia în puţin ulei de măsline. După ce s-a călit, se scot pieptul de pui şi ardeiul şi se pune la călit spanacul.

După ce s-a călit şi spanacul, se adaugă înapoi pieptul de pui şi ardeiul.

Se bat bine ouăle şi se amestecă cu smântână. Se adaugă ouăle bătute peste spanac şi se amestecă bine, apoi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se rupe mozzarella fâşii şi se pune deasupara compoziţiei de spanac.

Se introduce tigaia în cuptorul preîncălzit şi se lasă maximum 15 minute, până prinde o crustă aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.