Fritatta cu telemea si spanac
PrinteazaFritatta cu telemea si spanac din: oua, telemea, spanac, morcovi, gogosari, sare, piper.
- 5 ouă
- 100 g telemea (mozzarella ori caşcaval)
- 100 g spanac congelat
- 60 g baby morcovi
- 60 g gogoşari muraţi
- sare şi piper
- unt
Mod de preparare:
Se taie telemeaua cubuleţe. Se taie gogoşarii feliuţe. Intr-un bol se bat ouăle spumă cu puţin piper şi un praf de sare. Se adaugă spanacul decongelat şi scurs bine de apă în prealabil şi se mixează compoziţia.
Se adaugă morcovii, gogoşarii şi telemeaua şi se amestecă uşor.
Se toarnă compoziţia pregătită într-un vas termorezistent uns cu unt. Se coace fritatta la cuptorul preîncălzit la 180°C, până este rumenită deasupra şi bine pătrunsă în interior (timp de aproximativ 30 minute.)
Pofta buna!