Fritatta cu legume si oua de prepelita
PrinteazaFritatta cu legume si oua de prepelita din: broccoli, porumb, mazare, branza de oi, cascaval afumat, parmezan, ardei capia, ceapa rosie, ouă de prepeliţă, oregano, cimbru, sare de mare.
Ingrediente:
- 150 g broccoli
- 150 g porumb
- 150 g mazărea
- 100 g brânză de oi
- 100 g caşcaval afumat ras
- 30 g parmezan ras
- 1 ardei capia
- 1 ceapă roşie
- 20 ouă de prepeliţă
- oregano
- cimbru
- sare de mare
Mod de preparare:
Intr-un bol, baţi 16 ouă de prepeliţă, adaugi brânza de oi şi amesteci, până ce se omogenizează întreaga compoziţie, apoi adaugi şi caşcavalul ras.
Intr-o tigaie, încingi puţjn ulşi şi sotezi legumele, aproximativ 2-3 minute. Adaugi oregano, cimbru, sare de mare şi piper.
Legumele sotate le pui într-o tavă termorezistentă sau de silicon, iar peste ele torni amestecul de brânză şi ou.
Deasupra presari parmezanul ras, pui ouăle de prepeliţă rămase şi dai la cuptor până ce suprafaţa frittatei se rumeneşte frumos. Se poate servi caldă, dar şi rece.
Fritatta cu legume si oua de prepelita
Pofta buna!