Fritatta cu legume si oua de prepelita

Printeaza

Fritatta cu legume si oua de prepelita din: broccoli, porumb, mazare, branza de oi, cascaval afumat, parmezan, ardei capia, ceapa rosie, ouă de prepeliţă, oregano, cimbru, sare de mare.

Fritatta_cu_legume_si_oua_de_prepelita

Ingrediente:

  • 150 g broccoli
  • 150 g porumb
  • 150 g mazărea
  • 100 g brânză de oi
  • 100 g caşcaval afumat ras
  • 30 g parmezan ras
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapă roşie
  • 20 ouă de prepeliţă
  • oregano
  • cimbru
  • sare de mare

Mod de preparare:

 

Intr-un bol, baţi 16 ouă de prepeliţă, adaugi brânza de oi şi amesteci, până ce se omogenizează întrea­ga compoziţie, apoi adaugi şi  caşcavalul ras.

Intr-o tigaie, în­cingi puţjn ulşi şi sotezi legume­le, aproximativ 2-3 minute. Adaugi oregano, cimbru, sare de mare şi piper.

Legumele sotate le pui într-o tavă termorezistentă sau de silicon, iar peste ele torni amestecul de brânză şi ou.

Deasupra presari parmezanul ras, pui ouăle de prepeliţă ră­mase şi dai la cuptor până ce suprafaţa frittatei se rumeneşte frumos. Se poate servi caldă, dar şi rece.

Fritatta cu legume si oua de prepelita

Fritatta_cu_legume_si_oua_de_prepelita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.