Fritatta cu somon

Printeaza

Fritatta cu somon din: ulei de masline, ciuperci, salata verde, somon, ceapa caramelizata, oua, sare, piper, branza de capra, patrunjel.

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 ciuperci, feliate
  • 1 ceasca salata verde tocata
  • 180gr somon proaspăt, cuburi
  • 1/4 cana ceapa caramelizată
  • 4 oua, batute
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță de piper negru
  • 1/4 ceasca branza de capra maruntita
  • patrunjel tocat, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Fritatta cu somon: Se incalzeste cuptorul la 170C. Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu.

Se adauga ciupercile si sotati timp de 3-4 minute. Se adauga salata verde si gatiti timp de 2-3 minute.

Se adaugă ceapa caramelizata și se amestecă pentru a se combina. Se adaugă somonul și amestecati.

Se întind ingredientele uniform în tigaie.

Se adaugă sare și piper pste oualele batute si se amesteca. Se toarnă ouăle in tigaie.

Se presară brânza de capră peste partea de sus și gatiti timp de un minut, nu se amestecă.

Se transferă tigaia la cuptor timp de 6 minute. Se ridica temperatura la 200C si mai gatiti 2 minute.

Lasati frittata sa se odihneasca timp de aproximativ 2 minute înainte de tăiere.

Se presara cu patrunjel tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.