Fritatta cu spanac şi dovlecei

Printeaza

Se încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, în care se căleşte 1 ceapă feliată. Se adaugă 1 linguriţă fulgi de chilii şi 350g de dovlecei feliaţi şi se mai lasă 5 minute pe foc.

Se pun 200g de spanac proaspăt sau decongelat într-o strecurătoare mare şi se toarnă peste el apă fiartă.

Se răceşte sub jet de apă rece, apoi se strecoară bine. Se pune spanacul în tigaie, apoi se presară 125g de ricotta. Se porneşte grillul cuptorului la treapta high. Se bat 6 ouă medii şi se asezonează, se pun în tigaie şi se lasă până când se încheagă aproape complet.

Se finisează la cuptor timp de 3 minute, până când ouăle devin rumene.

Fritatta cu spanac şi dovlecei

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.