Frittata cu mazare si feta din: mazare, feta, morcovi, oua, ceapa, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g mazăre 2-3 morcovi medii o ceapă mare 100 g brânză feta 5 ouă mari sare piper ulei sau unt, pentru uns vasul Mod de preparare: Se fierb al dente (la steamer sau în cratiţă) mazărea, ceapa tocată […]
Frittata cu anghinare
PrinteazaFrittata cu anghinare din: unt, inimi de anghinare, ceapa, usturoi, oua, prmezan, branza.
Ingrediente:
- 2 linguri unt
- 1 conserva inimi de anghinare, scurse
- 1 ceapa mica, feliata
- 1 catel usturoi
- 8 oua batute
- 40 gr parmezan ras
- 180 gr branza gruyere rasa
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare topiti untul si sotati anghinarele, ceapa si usturoiul. Bateti oualele cu parmezanul.
Amestecul de legume trebuie imprastiat pe toata suprafata tigaii, apoi incorporati amestecul de ou cu parmezan.
Acoperiti cu un capac si gatiti 7-10 minute.
Presarati branza si mai gatiti 2-3 minute. Taiati si serviti.
4 portii, fiecare contine
- 11 gr carbohidrati
- 4 gr fibra
- 29 gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Frittata cu mazare si feta
Frittata cu linte si praz
Frittata cu linte si praz din: oua, linte, praz, parmezan, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 3 ouă 1 ceaşcă linte roşie 1 fir de praz 60 g parmezan sare piper alb 60 ml ulei pătrunjel Mod de preprare: Tai partea verde a unui fir de praz, desfaci foile, le speli şi le tai în […]
Reteta zilei: Frittata cu sparanghel
Frittata cu sparanghel din: sparanghel, apa, sare, ulei de masline, ciuperci, rosii uscate, branza de capra, oua, ceapa rosie. Ingrediente: 500gr sparanghel, tăiat bucăți 1 cană cu apă 1 linguriță sare 1 linguriță de ulei de măsline 4 ciuperci, feliate 1 lingura rosii uscate, în ulei 1/4 ceasca branza de capra maruntita 4 oua, ușor […]
Pofta buna!