pudra de wasabi, apa rece, zahar, sos de soia. Wasabi provine din Japonia și este obținut din rădăcinile plantei Wasabia japonica, cunoscută și sub numele de hrean japonez. Rădăcinile sunt zdrobite pentru a produce o pastă sau pulbere verde. Ingrediente: 2 linguri de pudră de wasabi 2 linguri de apă […]
Frittata cu ciuperci si ceapa verde
PrinteazaFrittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan.
Ingrediente:
- 1 lingură de ulei sau unt
- 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g
- 450 g ciuperci
- 3 fire ceapa verde, tocata
- cimbru
- 1 praf sare
- 1 praf fulgi de chili
- 6 ouă
- 125 ml lapte
- 118 g parmezan ras
Mod de preparare:
Frittata cu ciuperci si ceapa verde: Încălziți o tigaie și adăugați ulei sau unt. Rumeniti pancetta, apoi se adaugă ciuperci tăiate, se amestecă puțin, se adaugă ceapa verde, cimbru, sare și fulgi de chili. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 10 minute.
Între timp, bateti ouăle foarte bine. Se adaugă lapte, sare și chili și parmezan. Se amestecă pentru a se combina.
Incorporati oualele in tigaie. Gatiti timp de aproximativ 3-4 minute. Preîncălziți intre timp cuptorul la 200C.
Coaceți 15-18 minute.
Garnisiti frittata cu cimbru, fulgi de chili și ceapă verde tăiată.
Pofta buna!
Matcha: Ce este, Beneficii, Mod de Preparare și Utilizări
Matcha este o formă specială de ceai verde japonez, cunoscut pentru gustul său bogat și proprietățile sale benefice pentru sănătate. Acesta este obținut din frunze de ceai verde crescute la umbra, care sunt măcinate într-un pudră fină verde vibrant. Matcha este folosit în principal pentru prepararea […]