Frittata cu branza si praz

Printeaza

Frittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza.

Ingrediente: Frittata cu branza si praz

  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceasca praz, felii subtiri
  • 1 catel usturoi, tocat
  • 1 cana rucolla
  • 8 ouă
  • ½ ceasca lapte
  • 1 ceasca brânză
  • 3 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 1/4 linguriță de piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 g brânză de capră, maruntita

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Într-o tigaie din fontă, topiți untul și uleiul de măsline la foc mediu. Se adaugă prazul și se rumeneste 5 minute.

Adăugați rucola și usturoiul și gătiți timp de 3-4 minute.

Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle și laptele. Se adaugă brânza mărunțită, patrunjelul și piperul și se amestecă bine. Se adauga in tigaie, gatiti 5 minute.

Presarati brânza de capră, apoi transferați tigaia în cuptor.

Gatiti timp de 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.