Frittata cu branza si praz
PrinteazaFrittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza.
- 1 lingura unt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceasca praz, felii subtiri
- 1 catel usturoi, tocat
- 1 cana rucolla
- 8 ouă
- ½ ceasca lapte
- 1 ceasca brânză
- 3 linguri patrunjel proaspat, tocat
- 1/4 linguriță de piper
- 1/2 lingurita sare
- 50 g brânză de capră, maruntita
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Într-o tigaie din fontă, topiți untul și uleiul de măsline la foc mediu. Se adaugă prazul și se rumeneste 5 minute.
Adăugați rucola și usturoiul și gătiți timp de 3-4 minute.
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle și laptele. Se adaugă brânza mărunțită, patrunjelul și piperul și se amestecă bine. Se adauga in tigaie, gatiti 5 minute.
Presarati brânza de capră, apoi transferați tigaia în cuptor.
Gatiti timp de 10 minute.
Pofta buna!