Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza
PrinteazaFrittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza din: ulei de masline, cartofi noi, oua, ceapa, marar, sare, piper, branza Cheddar.
Se încing 2 linguri ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie de teflon.
Se adaugă 400g de cartofi noi fierţi şi feliaţi şi se prăjesc până încep să devină crocanţi. Se bat 4 ouă cu 4 cepe verzi şi 1 legătură de mărar tocate, sare şi piper. Se toarnă ouăle în tigaie, se amestecă repede, se dă focul mai încet şi apoi se presară 25g de brânză Cheddar rasă.
După 8 minute, când partea superioară a amestecului este aproape legată, se bagă tigaia la cuptorul încins pe funcţia grill 3 minute sau până ce amestecul devine auriu.
Se scoate din tigaie şi se taie în felii triunghiulare.
Pofta buna!
Foarte buna frittata asta