Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza

Printeaza

Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza din: ulei de masline, cartofi noi, oua, ceapa, marar, sare, piper, branza Cheddar.

Mod de preparare:Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza

Se încing 2 linguri ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie de teflon.

Se adaugă 400g de cartofi noi fierţi şi feliaţi şi se prăjesc până încep să devină crocanţi. Se bat 4 ouă cu 4 cepe verzi şi 1 legătură de mărar tocate, sare şi piper. Se toarnă ouăle în tigaie, se amestecă repede, se dă focul mai încet şi apoi se presară 25g de brânză Cheddar rasă.

După 8 minute, când partea superioară a amestecului este aproape legată, se bagă tigaia la cuptorul încins pe funcţia grill 3 minute sau până ce amestecul devine auriu.

Se scoate din tigaie şi se taie în felii triunghiulare.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Foarte buna frittata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.