Frittata cu ciuperci si ceapa verde

Printeaza

Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan.

Ingrediente: Frittata cu ciuperci si ceapa verde

  • 1 lingură de ulei sau unt
  • 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g
  • 450 g ciuperci
  • 3 fire ceapa verde, tocata
  • cimbru
  • 1 praf sare
  • 1 praf fulgi de chili
  • 6 ouă
  • 125 ml lapte
  • 118 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Încălziți o tigaie și adăugați ulei sau unt. Rumeniti pancetta, apoi se adaugă ciuperci tăiate, se amestecă puțin, se adaugă ceapa verde, cimbru, sare și fulgi de chili. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 10 minute.

Între timp, bateti ouăle foarte bine. Se adaugă lapte, sare și chili și parmezan. Se amestecă pentru a se combina. Incorporati oualele in tigaie. Gatiti timp de aproximativ 3-4 minute. Preîncălziți intre timp cuptorul la 200C.

Coaceți 15-18 minute.

Garnisiti frittata cu cimbru, fulgi de chili și ceapă verde tăiată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.