Frittata cu mozzarella, cascaval si rucola

Printeaza

Frittata cu mozzarella, cascaval si rucola din: oua, mozzarella, cascaval, rosii cherry, rucola, ulei, sare.

Ingrediente:Frittata_cu_mozzarella_cascaval_si_rucola

  • 6 oua
  • 50 g mozzarella
  • 50 g cascaval
  • rosii cherry
  • rucola
  • 3 linguri cu ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Sparge ouăle într-un castron adânc, pune sare şi bate-le cu telul. Adaugă mozzarella tăiată în bucăţi mici şi caşcavalul ras. I

ncorporează frunzele de rucola întregi şi câteva felii de roşie. Pune uleiul la încins şi toarnă amestecul de ouă.

Lasă câteva minute, apoi întoarce omleta cu grijă să nu se rupă. Ţine alte câteva minute. Scoate pe o farfurie şi tai-o în triunghiuri, ca pe pizza.

Decorează cu roşii cherry şi rucola. Serveşte-o caldă, alături de salată de legume proaspete, pâine ori măsline.

Frittata cu mozzarella, cascaval si rucola

Frittata_cu_mozzarella_cascaval_si_rucola

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Asta-i un fel de omleta, nu-i asa?

  2. Angela Constantin

    Foarte buan frittata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.