Frittata cu mozzarella, cascaval si rucola
PrinteazaFrittata cu mozzarella, cascaval si rucola din: oua, mozzarella, cascaval, rosii cherry, rucola, ulei, sare.
- 6 oua
- 50 g mozzarella
- 50 g cascaval
- rosii cherry
- rucola
- 3 linguri cu ulei
- sare
Mod de preparare:
Sparge ouăle într-un castron adânc, pune sare şi bate-le cu telul. Adaugă mozzarella tăiată în bucăţi mici şi caşcavalul ras. I
ncorporează frunzele de rucola întregi şi câteva felii de roşie. Pune uleiul la încins şi toarnă amestecul de ouă.
Lasă câteva minute, apoi întoarce omleta cu grijă să nu se rupă. Ţine alte câteva minute. Scoate pe o farfurie şi tai-o în triunghiuri, ca pe pizza.
Decorează cu roşii cherry şi rucola. Serveşte-o caldă, alături de salată de legume proaspete, pâine ori măsline.
Frittata cu mozzarella, cascaval si rucola
Pofta buna!
Asta-i un fel de omleta, nu-i asa?
Foarte buan frittata asta