Frittata cu tofu, mazăre şi cartof

Printeaza

Frittata cu tofu, mazăre şi cartofSe încing 2 linguri de pastă de curry într-o tigaie, se adaugă 1 ceapă feliată şi se călesc 4 minute, până se înmoaie. Se adaugă 200g de cartof fiert, tăiat cubuleţe, şi 100 g de mazăre congelată. Se călesc 4 minute.

Se zdrobesc 350g de tofu şi se amestecă cu 2 ouă bătute, se toarnă peste amestecul de cartofi şi se prăjesc 8-10 minute, până ce se încheagă. Se bagă sub grilul încins ca să se pătrundă complet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.