Frittata cu roşii cherry
PrinteazaO reteta de frittata cu rosii cherry din: oua, cartofi, parmezan, rosii cherry, smantana, ceapa, usturoi, sare si piper.
- 5 oua
- 3 cartofi medii (curatati de coaja)
- 100 g carne
- 100 g parmezan ras
- 4 rosii cherry
- 2 linguri smantana
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii (tăiaţi felii ca pentru prăjit) îi pui la fiert împreună cu carnea (tăiată cubuleţe). Tai ceapa peştişori şi o căleşti împreună cu usturoiul tăiat feliuţe. Baţi ouăle spumă (cu mixerul), adaugi parmezanul ras, smântână, ceapa, usturoiul, cartofii şi carnea. Condimentezi după gust, amesteci ingredientele şi pui compoziţia într-o tavă de tartă tapatată cu hârtie de copt.
Dai tava la cuptorul încins, la foc mic spre mediu, pentru 10 minute. Adaugi roşiile cherry tăiate în jumătăţi şi dai din nou la cuptor pentru încă vreo 15 minute, până se rumeneşte bine.
Frittata cu roşii cherry
Pofta buna!