Frittata cu rosii
PrinteazaO reteta de frittata cu rosii din: rosii, oua, bacon, lapte, cascaval, parmezan, unt, pesmet, patrunjel, piper alb si sare.
- 3-4 rosii
- 6 oua
- 150 g bacon
- 200 ml lapte
- 200 g cascaval
- 50 g parmezan
- 1 lingura cu unt
- 2 linguri cu pesmet
- patrunjel
- piper alb
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, bate energic ouale cu laptele. incorporeaza cascavalul si parmezanul.
Adauga un praf de sare si piper. Separat, taie baconul in felii subtiri si rumeneste-le intr-o tigaie neunsa.
Dupa ce s-au racorit, adauga-le in amestecul de oua.
Unge doua forme termorezistente cu unt si tapetaza-le cu pesmet. Toarna usor compozitia.
Pune acum felii de rosie si cateva frunze de parunjel.
Lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Frittata cu rosii
Pofta buna!