Frittata cu spanac si ardei din: oua, branza de vaci, parmezan, usturoi, frunze de spanac, ardei copti, nucsoara, rosii cherry.
Ingrediente:
5 oua
300 g branza slaba de vaci
1 catel de usturoi, tocat fin
15 g parmezan, ras fin
225 g frunze de spanac congelate, dezghetate, stoarse si tocate fin
2 ardei copti (nu in ulei), rupti in fasii
1 varf generos de nucsoara macinata
100 g de rosii cherry intregi
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 190°C. Tapetează o tavă rotundă, cu diametrul de 20 cm, cu o singură foaie de hârtie de copt, în cazul în care fundul tăvii este detaşabil.
Bate ouăle într-un bol mare împreună cu brânza de vaci, usturoiul, jumătate din cantitatea de parmezan, spanacul, ardeiul, nucşoara şi nişte piper negru.
Toarnă amestecul în tavă, aranjează deasupra roşiile şi presară parmezanul rămas.
Coace frittata 40 de minute, până când se stabilizează complet şi începe să se umfle.
Tai-o în sferturi şi serveşte-o caldă sau rece. Poate fi păstrată în frigider 3-4 zile.
Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente: 1 lingură de ulei sau unt 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă 125 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.