Frittata cu spanac
PrinteazaO reteta de frittata cu spanac din: oua, bacon, lapte, spanac, cascaval, ceapa verde, ardei gras, dovlecel, ulei si sare.
- 6 oua
- 150 g bacon
- 1 ceasca de lapte
- 250 g spanac
- 200 g cascaval ras
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ardei gras
- 1 dovlecel
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie baconul în bucăţele. Spală spanacul, lasă- l să se scurgă şi toacă-l mărunt. Taie ardeiul şi dovlecelul în cubuleţe, toacă ceapa şi dă-le cu un praf de sare. Bate ouăle cu laptele, pune spanacul, baconul şi restul legumelor, iar la final, adaugă în această compoziţie caşcavalul.
Drege gustul cu sare. Unge o formă cu ulei şi toarnă toată compozi¬ţia. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Serveşte-o rece sau caldă.
Frittata cu spanac
Pofta buna!