Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca

Printeaza

Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca din: cireşe, vişine, caise, frişcă sau un plic cremă pentru prăjituri, frunze de mentă şi busuioc, nucă de cocos culoarea curcubeului.

Ingrediente:

  • 500 g cireşe
  • 500 g vişine
  • 500 g caise
  • 200 g frişcă sau un plic cremă pentru prăjituri
  • frunze de mentă şi busuioc pentru decor
  • nucă de cocos culoarea curcubeului

 

Mod de preparare:

Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca: Speli toate fructele. Scoţi sâmburii uşor, să nu strici forma fructului.

Pui într-o tăviţă sau în boluri un rând de fructe, apoi frişcă, alt rând de fructe şi tot aşa până termini fructele.

Deasupra trebuie să fie un rând de frişcă. Ornezi cu frunze de mentă şi busu­ioc şi nucă de cocos culoarea curcubeului.

Poţi să înlocuieşti frişca cu cremă de prajituri, preparata conform indicatiilor de pe plic.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cum să Marinezi Corect Carnea de Rață

Cum să Marinezi Corect Carnea de Rață pentru a Obține Frăgezime și Savoare Desăvârșită – Marinarea cărnii de rață este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Carnea de rață are un gust distinctiv și o textură unică, care beneficiază enorm de pe urma unui proces de marinare bine realizat. […]

Melci cu sos de vin alb și măsline kalamata

Melci cu sos de vin alb și măsline kalamata – un preparat plin de arome, ideal pentru o cină elegantă sau pentru a impresiona oaspeții la o ocazie specială. Această rețetă combină textura delicată a melcilor cu bogăția sosului de vin alb și gustul intens al măslinelor kalamata, creând o experiență culinară deosebită. Prepararea acestui […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.