Fructe in caramel

Printeaza

Fructe in caramel din: struguri, capsune, lamai, piersici, zahar, ciocolata.

 

Ingrediente:

  • struguri, căpşune, lămâi, piersici
  • 250 g zahăr
  • 1 ou
  • 50 g zahăr pudră
  • 150 g ciocolată de menaj, albă şi neagră

 

Mod de preparare:

Separă albuşul de gălbenuş, apoi unge strugurii cu albuş. Lasă-i 2 minute, după care presară zahăr pudră peste ei.

Intr-o crătidoară, topeşte mai întâi ciocolata albă la bain-marie, apoi înmoaie câteva căpşune. Le aşezi pe platou, lângă struguri.

După ce ai topit şi ciocolata neagră, repetă operaţiunea cu căpşunele. Pune-le şi pe ele pe platou.

Intr-o altă crăticioară prepară un caramel din zahărul tos şi câteva linguri cu apă. înmoaie în el felii mai groase de lămâie.

Când caramelul s-a mai răcit, ia pe o lingură şi lasă să curgă firicele dulci peste jumătăţile de piersică.

Fructe in caramel

Fructe_in_caramel

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.