Fructe cu ciocolata si unt de cocos
PrinteazaFructe cu ciocolata si unt de cocos din: ciocolată amăruie, unt de cocos, lichior de portocale, zmeură, căpşune şi alte fructe.
Ingrediente:
- 500 g ciocolată amăruie
- 15 g unt de cocos
- 1 lingură lichior de portocale
- 500 g zmeură, căpşune şi alte fructe
Mod de preparare:
Se toacă bine ciocolata şi se topeşte la foc moale împreună cu untul de cocos. Vasul se aşază apoi pe un reşou special de fondue care va păstra ciocolata caldă şi fluidă.
Se spală bine şi se taie bucăţi, după caz, diferite fructe: căpşune, zmeură, mure, kiwi, ananas, boabe de strugure.
Se aranjează fructele pe ţepuşe sau scobitori mai lungi şi se servesc cu fondue de ciocolată.
Fructe cu ciocolata si unt de cocos
Pofta buna!