Fructe de mare la gratar

Printeaza

Fructe de mare la gratar din: ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, fructe de mare, oregano, piper.

Ingrediente:Fructe de mare la gratar

  • 60 ml ulei de masline
  • 1 1/2 suc de lamaie
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 catel de usturoi
  • 450 g fructe de mare
  • 2 fire oregano
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă uleiul cu suc de lămâie, sare şi usturoi pisat.

Se spală fructele de mare, se lasă să se scurgă, se aşază într-o tigaie-grill şi se frig cca 2 minute. Se aşază fructele de mare fripte într-un castron cu marinată şi se presară frunze de oregano şi piper; se amestecă bine.

Se servesc cu bagheta prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.