Fructe din biscuiti si nuca de cocos
PrinteazaFructe din biscuiti si nuca de cocos din: biscuiti, nuca de cocos, zahar, jeleu, gem de caise, nuca de cocos.
Ingrediente:
- 200 g biscuiţi obişnuiţi
- 200 g nucă de cocos albă
- 250 g zahăr pudră
- 150 g jeleuri
- 8 linguri gem de caise
- 2 linguri nucă de cocos galbenă
- 2 linguri nucă de cocos roşie
Mod de preparare:
Tai jeleurile cubuleţe, dai biscuiţii prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu gemul, nuca de cocos albă şi zahărul pudră. Obţii o compoziţie potrivit de tare pe care o împărţi în jumătate.
Dintr-o parte de compoziţie formezi pere de 4 cm înălţime pe care le treci prin nucă de cocos galbenă.
Din compoziţia rămasă modelezi cireşe cu diametrul de 1 cm pe care le tăvăleşti prin nuca de cocos roşie. Dintr-un jeleu verde tai fâşii pe care le pui drept codiţe fructelor formate.
Fructe din biscuiti si nuca de cocos
Poftă bună!