Fructe de iarna

Printeaza

Fructe de iarna din: mar, nuci, para, fulgi de ovaz.

Ingrediente:

  • un măr
  • miezul de la 10 nuci
  • o pară
  • 1-2 linguri fulgi de ovăz

 

Mod de preparare Fructe de iarna:

Mărul şi para se spală, se curăţă, se rad pe râzătoare, se pun pe farfurie.

Nucile se curăţă de coajă, se macină, se adaugă fulgii de ovăz, se amestecă toate fructele şi compoziţia se serveşte cu frişcă bătută.

In felul acesta se pot combina şi alte fructe de iarnă cu fulgi de ovăz.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.