Fructe de mare cu broccoli
PrinteazaO reteta delicioasa de fructe de mare cu broccoli din: scoici, creveti, midii, file de tilapia, broccoli, fasole verde, supa de peste, pasta de crab, ulei, sos de peste, sare si piper.
- 4 scoici, curatate
- 200 g creveti curatati
- 500 g midii, curatate
- 6 bucati file de tilapia
- 1 broccoli mare
- 1/2 legatura maghiran
- 2 maini de fasole verde pastai
pentru supa:
- 500 ml supa de peste
- 2 linguri pasta de crab
- 50 ml ulei
- 2 linguri sos de peste
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Păstăile se curăţă. Se spală broccoli, se taie bucheţele şi se opăresc timp de 3-5 minute în apă fiartă, cu sare. Se pregătesc fructele de mare.
Ingredientele pentru supă se pun într-o oală şi se presară maghiranul, se dă în fiert şi se asezonează cu sare şi piper.
Fructele de mare se cufundă în supă si se lasă puţin la fiert. Se scot fructele de mare, fasolea verde păstăi şi broccoli pe un platou, se lasă să se răcească şi se amestecă.
Se repartizează pe farfurii şi se decorează cu puţin maghiran.
Fructe de mare cu broccoli
Pofta buna!