Fructe de mare cu paste din: ulei, fructe de mare, rosii, usturoi, gogosar, vin, gogosar, sare, busuioc, piper, paste, patrunjel. Ingrediente: 4 linguri ulei măsline 400 g fructe de mare (congelate) 10 roşii cherry 3 căţei usturoi 1/2 gogoşar 1/2 pahar vin alb 1 linguriţă busuioc uscat sare piper 200 g paste (tagliatelle) pătrunjel verde […]
Fructe de mare cu sos picant
PrinteazaFructe de mare cu sos picant din: creveti, midii, usturoi, coriandru, lamaie, sos.
- 8 creveti uriasi, prefierti
- 6 midii fierte
- 6 bucati cleşti de conservă
- 4 linguri sos picant
- 4 linguri sos de usturoi cu boia dulce
- 1 câtel de usturoi, zdrobit
- 2 linguri coriandru, tocat
- 1 linguriţă sos de chilii dulce
- zeama de la 1 lămâie
- sferturi de lămâie
Mod de preparare:
Aşază fructele de mare pe un platou larg în trei secţiuni.
Pune între ele sosurile de înmuiat în boluri.
Combină coriandrul, usturoiul, sosul de chilii şi zeama de lămâie.
Toarnă peste midii şi dă la rece până în momentul servirii.
Adu la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a servi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu fructe de mare si usturoi
Paste cu fructe de mare si usturoi din: paste, ulei de masline, usturoi, creveti, scoici, midii, vin alb, sofran, lamaie, smantana, patrunjel, seminte de pin. Ingrediente: 200 g de paste 2 linguri ulei de măsline 3 căţei de usturoi, feliaţi subţire 100 g de creveţi, decorticaţi 100 g de scoici 300 g de midii, cu cochiliile […]
Fructe de mare la gratar
Fructe de mare la gratar din: ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, fructe de mare, oregano, piper. Ingrediente: 60 ml ulei de masline 1 1/2 suc de lamaie 1/2 lingurita sare 1 catel de usturoi 450 g fructe de mare 2 fire oregano piper negru macinat Mod de preparare: Intr-un castron se […]
Pofta buna!