Fructe si legume rosii
PrinteazaFructele şi legumele roşii sunt aliaţii naturali în lupta împotriva îmbătrânirii. Darnice în antioxidanţi – majoritatea conţin licopen (substanţă ce reduce riscul apariţiei cancerului de prostată) şi antocieni (substanţe care au proprietatea de a menţine vasele sangvine într-o formă excelentă) vegetalele roşii previn bolile vasculare, de inimă, de ochi şi luptă alături de sistemul tău imunitar.
Cura cu roşii
Roşia conţine: vitaminele A, B1, B2, B5, B6, C, E, K, fosfor, potasiu, magneziu, sulf, zinc, nichel, cupru, fier, iod, cobalt, acid citric, acid oxalic, licopen.
Cura cu suc de roşii
Prepararea sucului: trece roşiile spălate prin maşina de tocat sau prin storcătorul electric. Filtrează sucul obţinut prin tifon. Ca să nu fie foarte acid, adaugă puţin suc de morcovi, de pătrunjel proaspăt sau de ţelină.
Fructe si legume rosii