Fruit Punch

Printeaza

O reteta de Fruit Punch din: rom alb, suc de ananas, suc de portocale, zeama de lamaie, sirop de zahar, ginger ale, portocala si lamaie.

Ingrediente:Fruit Punch

  • 0,7 cl de rom alb
  • 25 g suc de ananas
  • 25 cl suc de portocale
  • 12 cl zeama de lamaie
  • sirop de zahar
  • 1.4 l de Ginger Ale
  • felii de portocala si lamaie

 

Mod de preparare:

Turnam romul si sucurile de fructe intr-un bol. Adaugam dupa preferinta sirop de zahar, apoi lasam sa stea cateva ore. Inainte de servire completam cu Ginger Ale. Decoram cu felii de lamaie si portocala.

Fruit Punch

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.