Fulgi de ovaz cu afine

Printeaza

Fulgi de ovaz cu afine din: fulgi de ovaz, iaurt, afine, miere.

Ingrediente: Fulgi_de_ovaz_cu_afine

  • 6 linguri fulgi de ovăz
  • 200ml de iaurt
  • 175g de afine congelate
  • 1 linguriţă de miere

Mod de preparare:

Pune fulgii de ovăz într-o oală nonaderentă, împreună cu 400ml de apă şi fierbe-i la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 2 minute, până când terciul se îngroaşă.

Ia-l de pe foc şi adaugă iaurtul. Intre timp, pune afinele într-o oală cu 1 lingură de apă şi mierea. Fierbe-le uşor, până când afinele devin fragede, dar au încă o formă distinctă.

Pune terciul de ovăz în boluri şi toarnă deasupra afinele. Serveste imediat.

Fulgi de ovaz cu afine

Fulgi_de_ovaz_cu_afine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.