Fundite aromate

Printeaza

Fundite aromate

Fundite aromate

Ingrediente:

  • 500 g paste fundite
  • 1 lingurita cu oregano
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei
  • 5 rosii
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • 1 lingurita condimente

 

Mod de preparare:

Intr-o oala, pune pastele sa fiarba cu putina sare. Lasa sa fiarba, la foc mediu, aproximativ 10 minute. Separat, intr-o tigaie incinge uleiul.

Caleste apoi ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul cubulete si rosiile decojite si taiate cubulete.

Presara oregano, cimbru si verdeata tocata fin. Lasa-le pe foc pana se inmoaie bine. La final, adauga pastele fierte si scurse bine de apa. Amesteca usor, dupa care condimenteaza.

 

Fundite aromate

Fundite aromate1.jpg   Fundite aromate3.jpg   Fundite aromate2.jpg

Fundite aromate4.jpg   Fundite aromate5.jpg   Fundite aromate.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.