Fundite aromate
PrinteazaFundite aromate
Ingrediente:
- 500 g paste fundite
- 1 lingurita cu oregano
- 1 lingurita de cimbru
- 1 legatura de patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 200 g ciuperci
- 1 ardei
- 5 rosii
- 2 lingurite cu ulei de masline
- 1 lingurita condimente
Mod de preparare:
Intr-o oala, pune pastele sa fiarba cu putina sare. Lasa sa fiarba, la foc mediu, aproximativ 10 minute. Separat, intr-o tigaie incinge uleiul.
Caleste apoi ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul cubulete si rosiile decojite si taiate cubulete.
Presara oregano, cimbru si verdeata tocata fin. Lasa-le pe foc pana se inmoaie bine. La final, adauga pastele fierte si scurse bine de apa. Amesteca usor, dupa care condimenteaza.
Fundite aromate
Pofta buna!