Fundite cu sos Bechamel

Printeaza

Fundite cu sos Bechamel 

Ingrediente:Fundite cu sos Bechamel

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 600 ml lapte
  • usturoi
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Se topeste untul, se incorporeaza faina si se lasa 1 minut. Se ia tigaia de pe foc si se adauga laptele, amestecand bine cu telul.

Se pune din nou tigaia pe foc si se lasa 6-8 minute, amestecand continuu, pana ce sosul se ingroasa. Se adauga ustuoiul pisat, patrunjelul, sarea, piperul si se mai lasa putin pe foc. Se serveste cu fundite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.