Fundite picante

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de fundite picante din: paste, crenvursti, unt, ceapa, fasole pastai, usturoi, concentrat de legume, sos picant, ulei de masline si sare.

Ingrediente:Fundite picante

  • 250 g paste tip fundiţe
  • 5 crenvurşti
  • 2 linguri cu unt
  • 2 cepe
  • 200 g fasole păstăi
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 con­centrat de legume
  • 1 lingură cu sos picant
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare şi o lingură cu ulei de măsline. Nu le fierbe mai mult decât este indicat pe pachetul cu paste! Separat, fierbe fasolea păstăi ruptă în bucăţi.

Intre timp, căleşte ceapa în unt topit. Adau­gă usturoiul feliat, crenvurştii tăiaţi rondele şi fasolea fiartă.

Lasă puţin pe foc, după care stinge Cu apă caldă în care ai dizolvat concentratul de legume. Pune pastele scurse bine şi sosul picant.

Potriveşte gustul de Sare şi lasă să mai dea într-un clocot, două. Serveşte , cât sunt fierbinţi.

Fundite picante

Fundite picante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.