Fundite picante
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de fundite picante din: paste, crenvursti, unt, ceapa, fasole pastai, usturoi, concentrat de legume, sos picant, ulei de masline si sare.
- 250 g paste tip fundiţe
- 5 crenvurşti
- 2 linguri cu unt
- 2 cepe
- 200 g fasole păstăi
- 5 căţei de usturoi
- 1 concentrat de legume
- 1 lingură cu sos picant
- 1 lingură cu ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare şi o lingură cu ulei de măsline. Nu le fierbe mai mult decât este indicat pe pachetul cu paste! Separat, fierbe fasolea păstăi ruptă în bucăţi.
Intre timp, căleşte ceapa în unt topit. Adaugă usturoiul feliat, crenvurştii tăiaţi rondele şi fasolea fiartă.
Lasă puţin pe foc, după care stinge Cu apă caldă în care ai dizolvat concentratul de legume. Pune pastele scurse bine şi sosul picant.
Potriveşte gustul de Sare şi lasă să mai dea într-un clocot, două. Serveşte , cât sunt fierbinţi.
Fundite picante
Pofta buna!