Fursecuri Alice

Printeaza

Fursecuri Alice

Ingrediente:

  • 280 g alune sau nuci
  • 250 g zahăr
  • 1 lingură cacao
  • 80 g făină
  • scorţi­şoară
  • coajă de lămîie
  • 2 linguri smîntînă
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Fursecuri Alice: Alunele sau nucile măcinate se amestecă în baie de apă (bain-marie) cu 2 ouă, smîntîna, făina, coaja de lămîie rasă, scorţişoara şi cacaoa.

Cînd s-a îngroşat, se dă la rece, apoi se întinde pe o planşetă presărată cu făină (de 5 mm grosime). taie bucăţi dreptunghiulare de circa 3×5 cm şi se aşază pe o tavă unsă cu unt.

ung cu ou şi se presară barat de alune şi cu zahăr tos.  coace la cuptor moderat circa 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sos Chimichurri cu Mentă pentru Carne de Miel și Fructe de Mare

din: menta, patrunjel, usturoi, otet de vin rosu, ulei de masline, suc de lamaie, boia, sare, piper. Iată o rețetă delicioasă de Chimichurri cu Mentă, perfectă pentru a însoți carnea de miel sau fructele de mare. Reteta Sos Chimichurri cu Mentă: Ingrediente: 1/2 […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.