Fursecuri fine cu nuci din: unt, zahar, oua, vanilie, esenta de migdale, faina. Ingrediente: 250 g unt moale 200 g zahăr 4 gălbenuşuri extract pur de vanilie esenţă naturală de migdale 400 g făină Mod de preparare: Se amestecă 250 g unt moale cu 200 g zahăr, se adaugă 4 gălbenuşuri, extract pur de […]
Fursecuri cu arahide
PrinteazaFursecuri cu arahide din: faina, zahar brun, unt, oua, arahide, praf de copt, apa de flori de portocal.
- 360 g faina
- 200 g zahar brun
- 120 g unt
- 2 oua
- 200 g arahide
- un plic praf de copt
- 2-3 lingurite apa de flori de portocal
Mod de preparare:
Intr-un vas, se amestecă untul moale cu zahărul si, după ce se formează o cremă spumoasă, se pun ouăle.
Se amestecă bine si apoi se adaugă făina, praful de copt si apa de flori de portocal.
Cu mâna se iau mici bucăţi de aluat care se aplatizează uşor si se asază în tava de copt.
Se presară arahidele uşor măruntite. Se coc 10 minute.
Fursecuri cu arahide
Pofta buna!
poate iti place si:
Fursecuri fara gluten cu quinoa
Fursecuri fara gluten cu quinoa din: faina, de quinoa, ulei de nuca de cocos, zahar brun, ciocolata amaruie, oua, scortisoara, praf de copt, sare, boia iute. Ingrediente: 2 căni făină de quinoa 150 g ulei de nucă de cocos 100 g zahăr brun 100 g ciocolată amăruie 1 ou 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară fin […]
Fursecuri crocante cu nuci pecan
Fursecuri crocante cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan, tocate Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la […]
Pofta buna!