Fursecuri aromate cu lamaie

Printeaza

Fursecuri aromate cu lamaie din: oua, zahar, unt, faina, lamaie, praf de copt.

Ingrediente:

  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr pudră
  • 120 g unt
  • 240 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie

 

Mod de preparare:

Fursecuri aromate cu lamaie: amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi sucul şi coaja rasă de lămâie.

adaugă untul topit, se amestecă şi se adaugă făina amestecată în prealabil cu praful de copt.

După completa amestecare, se înveleşte în folie.

taie apoi din aluat sau se modelează bile care se coc 15 minute în tava tapetată cu hârtie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.