Fursecuri asortate
PrinteazaFursecuri asortate din: unt, galbenusuri, zahar, praf de copt, amidon, faina, ciocolata alba, ciocolata neagra, fructe uscate.
pentru aluat:
- 250 g unt
- 3 galbenusuri
- 150 g zahar
- 1/2 lingurita praf de copt
- 70 g amidon
- 400 g faina
pentru umplutura:
- 200 g ciocolata alba
- 200 g ciocolata neagra
- 200 g fructe uscate amestecate
Mod de preparare:
Intr-un castron se freacă untul cu zahărul şi apoi se adaugă gălbenuşurile.
Se amestecă jumătate din cantitatea de făină cu amidonul şi praful de copt şi se pune peste crema de unt.
Se adaugă şi restul făinei si se amestecă pentru a obţine un aluat omogen.
Se întinde aluatul si se taie bucăţi cu care se tapetează cele mai mici forme de tarte.
Se coc pentru 10 minute, apoi se lasă la răcit complet. Cele două tipuri de ciocolată se topesc la bain-marie si apoi se umplu cochiliile goale.
Se aşază câte un miez de nucă sau o migdală şi se lasă să se închege ciocolata.
Fursecuri asortate
Pofta buna!