Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, sare, cirese uscate, migdale, cacao. Fursecurile cu cireșe uscate si migdale sunt o combinație irezistibilă de arome și texturi, perfecte pentru a vă încânta simțurile. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri fragede […]
Fursecuri bicolore
PrinteazaFursecuri bicolore din: unt, zahar brun, zahar, praf de copt, bicarbonat, faina, oua, ciocolata, cacao, alune si esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 230 g unt
- 160 g zahar brun
- 150 g zahar
- 4 lingurite cu praf de copt
- 1 lingurita cu bicarbonat
- 420 g faina
- 2 oua
- 100 g ciocolata
- 2 linguri cu cacao
- 50 g alune nesarate
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Combină cele două tipuri de zahăr şi adaugă-le peste untul lăsat la temperatura camerei.
Amestecă până ce zahărul se simte doar un pic. Adaugă ouăle bătute şi o lingură cu esenţă de vanilie.
Cerne făina şi adaugă praful de copt şi bicarbonatul.
Imparte crema de zahăr în două şi într-una adaugă jumătate din cantitatea de făină, praf de copt şi bicarbonat.
In cealaltă jumătate de cremă, adaugă restul de amestec de făină plus cacaua cernută fin. Amestecă bine cele două aluaturi.
Intinde-le cu grijă pe masa de lucru unsă cu puţin ulei şi decupează cercuri cu ajutorul unor forme sau al unui pahar cu gura mijlocie.
Presară deasupra fursecurilor albe şi ciocolatii alune sfărâmate, bucăţele de ciocolată zdrobită şi alune nesărate.
Dă-le la cuptorul încins pentru zece minute.
Fursecuri bicolore
Pofta buna!
Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale