Fursecuri cu cacao si bomboane
PrinteazaFursecuri cu cacao si bomboane din: făină, zahăr, unt, făină de migdale, cacao, oua, bomboane.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 90 g zahăr
- 130 g unt
- 60 g făină de migdale
- 30 g cacao
- 3 gălbenuşuri
Pentru decor:
- bombonele
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de coacere se amestecă făina, zahărul, făina de migdale si cacaua.
Se adaugă untul si se amestecă.
După obţinerea unui amestec nisipos se adaugi gălbenuşurile si se amestecă din nou.
Se formează un aluat care se înveleşte în folie alimentară si se lasă 12 ore la rece.
Cu o oră înainte de coacere se aduce aluatul si se lasă în bucătărie pentru a ajunge la temperatura mediului ambiant.
Apoi se întinde într-o foaie de 5 mm maximum.
Fursecuri cu cacao si bomboane
Pofta buna!
vreau si eu fursecuri din astea 🙂