Fursecuri cu ciocolata alba si neagra din: unt, zahar, esenta de vanilie, ou, faina, praf de copt, smantana, ciocolata alba, ciocolata neagra.
Ingrediente:
55 g unt
55 g zahăr
2 linguriţe cu esenta de vanilie
2 gălbenuşuri de ou
450 g făină
5 g praf de copt
125 ml smântână
25 g cacao
150 g ciocolată albă şi neagră
Mod de preparare:
Pune untul şi zahărul într-un castron şi bate-le bine cu un mixer până când amestecul devine palid şi cremos.
Adaugă vanilie, cacao şi gălbenuşurile de ou şi mixează pentru a le combina, încorporează făina şi praful de copt, apoi smântână, pentru a obţine un aluat neted.
Adaugă bucăţile de ciocolată. Inveleşte aluatul într-o folie şi lasă-l la frigider să se răcească timp de 30 de minute.
Presară făină pe o suprafaţă de lucru şi întinde aluatul până când ajunge la o grosime de 3 mm. Decupează-l cu ajutorul unor forme de inimioare.
Aşază fursecurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-le în cuptorul încălzit la 180°C, timp de 15-18 minute.
Fursecuri cu lichior din: oua, zahar, Amaretto, faina. Ingrediente: 300 g zahăr 3 albuşuri 20 ml lichior Amaretto 200 g făină de migdale Mod de preparare: Se amestecă făina de migdale cu zahărul. Se adaugă albuşurile bine bătute $i lichiorul Amaretto şi se amestecă foarte bine cu ajutorul unei spatule, ca să nu se […]
Fursecuri cu morcovi din: morcovi, unt, zahar, faina, ou, bicarbonat, vanilie, nuci. Ingrediente: 2 morcovi 80 g unt 180 g zahăr brun un ou 300 g făină sare o linguriţă bicarbonat esenţă de vanilie 50 g nuci mărunţite Mod de preparare: Morcovii se fierb şi apoi se mixează. Se amestecă piureul de morcovi cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.