Fursecuri cu ciocolata si capsuni
PrinteazaFursecuri cu ciocolata si capsuni din: ou, zahar, faina, amidon de porumb, unt, esenta, ciocolata, capsuni.
Ingrediente:
- 1 ou + 3 gălbenuşuri
- 150 g zahăr pudră
- 250 g făină
- 150 g amidon de porumb
- 250 g unt
- esenţă
Pentru decor:
- 100 g ciocolată neagră
- 50 g ciocolată albă
- 300 g căpşuni coapte
Mod de preparare:
Untul, la temperatura camerei, îl mixezi cu zahărul pudră şi oul întreg, apoi cu gălbenuşurile şi esenţa.
Amesteci făina cu amidonul şi torni în compoziţia cu ouă, mixând bine până la o omogenizare perfectă.
Umpli pistolul special pentru fursecuri şi le aşezi unul lângă altul în tava neunsă.
Le coci 3 minute, la foc iute, apoi până la 20 de minute, la foc potrivit.
Le scoţi fierbinţi, cu o spatulă, din tavă, le laşi să se răcească.
Decorezi fursecurile cu jumătăţi de căpşuni trase în ciocolată amăruie şi decorate cu ciocolată aibă, ajutându-te de poşul din silicon, în care torni ciocolata topită la bain-marie.
Pofta buna!