o variantă a clasicului gazpacho, perfect pentru zilele călduroase de vară. Această rețetă combină dulceața naturală a sfeclei roșii coapte cu prospețimea legumelor și oțetul balsamic, rezultând un gust dulce-acrișor de neuitat. Bogat în nutrienți și plin de culoare, acest gazpacho va impresiona orice oaspete și va aduce un strop […]
Fursecuri de ciocolata cu nuci si curmale
PrinteazaFursecuri de ciocolata cu nuci si curmale din: seminţe de ovăz tăiate în bucăţi, seminţe de in, nuci, esenţă de vanilie, curmale deshidratate, ulei de nucă de cocos, boabe de cacao.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de seminţe de ovăz tăiate în bucăţi
- 1/4 ceaşcă de seminţe de in
- 2 ceşti de nuci
- 1 linguriţă de esenţă de vanilie
- 1/2 ceaşcă de curmale deshidratate
- 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
- 1/2 ceaşcă de boabe de cacao
Mod de preparare:
Fursecuri de ciocolata cu nuci si curmale: Măcinaţi ovăzul şfseminţele de in până se fac pudră, folosind o râşniţă de cafea. Procesaţi nucile într-un mixer, până se fac pulbere.
Amestecaţi ovăzul, seminţele de in, vanilia, curmalele şi uleiul de nucă de cocos lichid, şi.procesaţi-le până dobândesc o textură cremoasă, comparabilă cu a untului de arahide omogen.
Adăugaţi boabele de cacao şi amestecaţi-le cu mâna. împărţiţi mixtura în formă de fursecuri şi deshidrataţi-le la 63 grade C, timp de două ore.
Pofta buna!
Rețeta Savuroasă pentru o Masă Ușoară și Nutritivă – este o combinație delicioasă de arome și texturi, perfectă pentru un prânz sau o cină ușoară. Loboda, cunoscută pentru gustul său ușor acrișor și bogăția de vitamine, se îmbină perfect cu ciupercile aromate și aluatul crocant. Această rețetă este ideală […]