Fursecuri cu ciocolata si nuci

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si nuci din: unt, zahar brun, zahar alb, oua, bicarbonat, esenta de migdale, sare, faina, lapte, fulgi de ovaz, ciocolata, nuci.

 

Ingrediente: Fursecuri_cu_ciocolata_si_nuci

  • 125 g unt
  • 90 g zahăr brun
  • 90 g zahăr alb
  • 2 ouă
  • 1/2 lingură bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingură esenţă de migdale
  • sare
  • 90 g făină
  • 1 pahar lapte
  • 150 g făină de ovăz
  • 125 g ciocolată pentru menaj
  • 60 g nuci

Mod de preparare:

Untul, zahărul brun şi cel alb le amesteci până obţii o cremă.

Baţi ouăle separat, apoi le adaugi în cremă, împreună cu esenţa de migdale.

Cerni făina şi o amesteci cu bicarbonatul şi sarea.

Adaugi totul în prima compoziţie şi torni treptat laptele şi făina de ovăz.

Tai mărunt nucile, apoi le pui în amestec. Iei cu o lingură câte puţin din umplutură şi aşezi într-o tavă, pe hârtie de copt, lăsând o mică distanţă între ele.

Le dai la copt aproximativ 10 minute în cuptorul preîncălzit. Topeşti ciocolata şi ornezi fursecurile.

 

Fursecuri cu ciocolata si nuci

Fursecuri_cu_ciocolata_si_nuci

Pofta buna!

 

 

 


poate iti placce si:

Fursecuri crocante cu nuci pecan

Fursecuri crocante cu nuci pecan

Fursecuri crocante cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan, tocate   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la […]

 

Fursecuri cu ciocolata alba si nuci

Fursecuri cu ciocolata alba si nuci

Fursecuri cu ciocolata alba si nuci din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, praf de copt, miere, ciocolata. Ingrediente: 300 g făină 150 g zahăr un plic zahăr vanilat 150 g unt o portocală un ou 50 g nuci fin măcinate 1/2 plic praf de copt 2 linguri miere un praf sare 50 g ciocolată albă   […]

 

Fursecuri fragede cu lamaie

Fursecuri fragede cu lamaie din: oua, zahar, unt, faina, lamaie, praf de copt.       Ingrediente: 2 gălbenuşuri 100 g zahăr pudră 120 g unt 240 g făină 1/2 plic praf de copt sucul şi coaja de la 1/2 lămâie         Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi sucul şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.