Fursecuri cu ciocolata si nuci din: unt, zahar brun, zahar alb, oua, bicarbonat, esenta de migdale, sare, faina, lapte, fulgi de ovaz, ciocolata, nuci.
Ingrediente:
125 g unt
90 g zahăr brun
90 g zahăr alb
2 ouă
1/2 lingură bicarbonat de sodiu
1/2 lingură esenţă de migdale
sare
90 g făină
1 pahar lapte
150 g făină de ovăz
125 g ciocolată pentru menaj
60 g nuci
Mod de preparare:
Untul, zahărul brun şi cel alb le amesteci până obţii o cremă.
Baţi ouăle separat, apoi le adaugi în cremă, împreună cu esenţa de migdale.
Cerni făina şi o amesteci cu bicarbonatul şi sarea.
Adaugi totul în prima compoziţie şi torni treptat laptele şi făina de ovăz.
Tai mărunt nucile, apoi le pui în amestec. Iei cu o lingură câte puţin din umplutură şi aşezi într-o tavă, pe hârtie de copt, lăsând o mică distanţă între ele.
Le dai la copt aproximativ 10 minute în cuptorul preîncălzit. Topeşti ciocolata şi ornezi fursecurile.
Fursecuri crocante cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan, tocate Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la […]
Fursecuri cu ciocolata alba si nuci din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, praf de copt, miere, ciocolata. Ingrediente: 300 g făină 150 g zahăr un plic zahăr vanilat 150 g unt o portocală un ou 50 g nuci fin măcinate 1/2 plic praf de copt 2 linguri miere un praf sare 50 g ciocolată albă […]
Fursecuri fragede cu lamaie din: oua, zahar, unt, faina, lamaie, praf de copt. Ingrediente: 2 gălbenuşuri 100 g zahăr pudră 120 g unt 240 g făină 1/2 plic praf de copt sucul şi coaja de la 1/2 lămâie Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi sucul şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.