Fursecuri fine cu nuci din: unt, zahar, oua, vanilie, esenta de migdale, faina. Ingrediente: 250 g unt moale 200 g zahăr 4 gălbenuşuri extract pur de vanilie esenţă naturală de migdale 400 g făină Mod de preparare: Se amestecă 250 g unt moale cu 200 g zahăr, se adaugă 4 gălbenuşuri, extract pur de […]
Fursecuri cu crema de cacao si rom
PrinteazaFursecuri cu crema de cacao si rom din: margarina, faina, zahar, rom, praf de copt, lamaie.
Pentru aluat:
- 150 g margarină
- 200 g făină
- 100 g zahăr
- 1 lingură rom
- 1 plic praf de copt
- coajă rasă de lămâie
Pentru cremă:
- 150 g unt la temperatura camerei
- 100 g zahăr pudră
- 50 g cacao
- 2 linguri rom
Mod de preparare:
Freci margarina cu zahărul, apoi adaugi romul, făina, coaja rasă de lămâie şi praful de copt.
Obţii un aluat vârtos, pe care îl înfăşori într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider 30 de minute.
Intinzi o foaie mai groasă, cam de 0,5 cm, decupezi discuri mici. Aşezi într-o tavă unsă şi tapetată şi dai la cuptor 15-20 de minute.
Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până devine spumoasă.
Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două fursecuri.
Fursecuri cu crema de cacao si rom
Pofta buna!
poate iti place si:
Fursecuri fara gluten cu quinoa
Fursecuri fara gluten cu quinoa din: faina, de quinoa, ulei de nuca de cocos, zahar brun, ciocolata amaruie, oua, scortisoara, praf de copt, sare, boia iute. Ingrediente: 2 căni făină de quinoa 150 g ulei de nucă de cocos 100 g zahăr brun 100 g ciocolată amăruie 1 ou 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară fin […]
Pofta buna!