Fursecuri crocante cu nuci

Printeaza

Fursecuri crocante cu nuci din: faina, unt, zahar, zahar vanilat, scortisoara, nuci.

Ingrediente:

  • 175 g făină de grâu
  • 150 g unt
  • 60 g zahăr tos
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1/2 linguriţă scorţişoară pisată fin
  • 50 g nuci pisate

 

Mod de preparareFursecuri crocante cu nuci:

Se freacă cremă untul cu faina, adăugându-se zahărul, nucile şi scorţişoara.

Se întinde o foaie nu prea groasă pe un blat de lemn presărat cu puţină făină.

Se taie în forme rotunde şi se pune la cuptor, într-o tavă unsă cu unt, la foc mic.

Se scot pe măsură ce se coc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.