Fursecuri cu Amaretto

Printeaza

Fursecuri cu Amaretto din: oua, zahar, lichior, faina.

Ingrediente:Fursecuri cu Amaretto

  • 300 g zahăr
  • 3 albuşuri
  • 20 ml lichior Amaretto
  • 200 g făină de migdale

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina de migdale cu zahărul. Se adaugă albuşurile bine bătute şi lichiorul Amaretto şi se amestecă foarte bine cu ajutorul unei spatule, ca să nu se lase spuma de albuşuri.

Se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie de copt mici grămăjoare de compoziţie luată cu ajutorul uneilinguriţe.

Se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.